keskiviikko 17. elokuuta 2011

MUKA VA / 07/2011


In July I had an awesome photoshoot with the designers of MUKA VA, whom I've known for several years. Mukava means something between nice and comfortable which describes just perfectly both, the designers and their clothes.
These two were made into postcards. Other shots follow!
Clothes: MUKA VA
Model: Emmi


6 kommenttia:

 1. Heta, kauniita kuvia! Tykkään erityisesti kolmannesta eli ekasta postikorttien jälkeisestä kuvasta (pään asento, hiukset ja vaatteen laskokset) ja viimeisestä (upea katse ja hymy, ja mustavalkoisuus tuo ajattoman fiiliksen).

  VastaaPoista
 2. Millä kameralla kuvaat? Entä obsuilla? :)

  VastaaPoista
 3. kiitos Kirppunen! (Ne on munkin suosikit.)

  Hyvä Anonyymi, nää kyseiset kuvat on kuvattu Canon 5D markII -kameralla, linssillä 24-70mm f/2.8.

  VastaaPoista
 4. Ihana konsepti koko hommassa! Tosi kauniita kuvia! En osaa valita suosikkia. Jos jossain vaateliikkeessä törmäisin tollaisiin postikortteihin, niin varmasti tarttuis mukaan valokuvakorttikokoelmaani :)

  Susta oli muuten fiksu juttu Hesarissa. Tai siis olihan siinä tosi voimakas vastakkainasettelu teidän kahden haastateltavan välillä, mutta siinä sun osuudessa oli tosi mielenkiintoisia asioita opiskelijan arjesta ja toimeentulemisesta.

  VastaaPoista
 5. Tosi hyvä tunnelma näissä! Omenakuva on ehdoton suosikkini, mallin värit + vihreät omenat = unelma.

  Ja saako kysyä mikä juttu Hesarissa? Kuullostaa tosi kiinnostavalta, haluaisitko kenties laittaa sen tänne? :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Jossu, kiitos Helen!

  Se juttu oli vähän aikaa sitten Talouden koulutus-liitteessä. Siinä oli haastateltu kahta täysin eri tavoin elävää opiskelijaa. Toimittaja on tuttuni, tuttua hädässä on autettava, sanoo laki. Se on mulla tallessa, mutta ei skanneria.

  VastaaPoista